Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Ensamstående

just under dessa sommarveckor är jag ensamstående med Chloe. Jag får såklart mycket hjälp från min familj som vill gosa, men jag är ensam förälder (och känner det i ryggslutet nu…). Det är TUFFT! All cred till ensamstående föräldrar, som inte bara är ensamma om allt utan också helt själva hemma medan de matar och byter och vaggar en bebis. För ja, det är lite det man gör om dagarna. Och Chloe sover inte längre stunder på dagen om hon inte ligger på mig, vilket gör att jag inte får något gjort. Den här veckan ska jag dock försöka klämma in lite bakning och fix inför dopet som är om 2 veckor. Men det är svårt att få tid till något annat än min lilla hungriga bebis. Tur hon är det finaste jag vet och att jag skulle göra allt för henne utan att blinka. 

  
Igår var vi ner på byn och shoppade lite. Jag behövde muntra upp mig och även införskaffa ett par byxor. Det är INTE väder för kjolar eller klänningar, och Chloe bajsade ner mitt enda par jeans så jag var lite i en knipa. Det blev ett par sköna leggins och några linnen och toppar. 

  

Nu har Dinis legat nöjt och jollrat i babynestet under hela tiden det tog att skriva det här blogginlägget, häligt! Snart ska jag försöka få henne att sova en stund, hon blir ju mycket trevligare att vara med om hon sovit ordentligt. Jag ska dricka kaffe och äta det Marika ska baka idag. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats