Ett förlorat dokument. | Sápmi - Sverige - Irland
Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Annons

Ett förlorat dokument.

Jag sitter på golvet ute i hallen. På vår nya heltäckningsmatta. Jag sitter framför min gamla dator och försöker att ta mig in i ett dokument som jag kom på att jag hade där. Ett dokument som jag var tvungen att leta reda på nu ikväll. Datorn har legat på vinden i några år nu, men jag visste att jag var tvungen att få tag i dokumentet innan jag gick och la mig.

Så trots att Nate sover och jag också borde göra det sitter jag här och håller tummarna för att det jag skrev ner när jag satt hemma hos Aahka Gunne i hennes kök för några år sedan ska finnas kvar. Allt tack vare att världens finaste onne-Åabpa (lillasyster) är så modig och visar upp sitt liv och sina tankar och känslor i programmet Min Squad XL på SVT.

Se de nyaste två avsnitten, så ska jag försöka rädda en del av min historia.

Avsnitt 1:

https://www.svtplay.se/video/18211838/min-squad-xl/min-squad-xl-samiska-sasong-2-avsnitt-1?cmpid=del:an:06-15-2018:min-squad-xl:pla:lp-app

Avsnitt 2:

https://www.svtplay.se/video/18283614/min-squad-xl/min-squad-xl-samiska-sasong-2-avsnitt-2?cmpid=del:an:06-15-2018:min-squad-xl:pla:lp-app

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats