Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Ett lillasyskon!

Nej hörni om vi ska ta och vidröra det faktum att jag är gravid! I Juli kommer Chloe att bli storasyster, och vi en familj på fyra! Det känns helt sjukt och otroligt roligt, men det hinner vi såklart inte gå och tänka på med en vild snart-två-åring i huset. Men en snabb återblick innan vi går in närmare på det:

 

Jag är i v.16 nu och har bf den 23 Juli. Jag har mått skit, verkligen illamående dygnet runt mellan v.6 och v.13, men nu mår jag väldigt bra och försöker njuta av den här tiden. Veckorna när jag varken är speciellt stor, illamående, trött eller bara tung. Vi har fått kika på bebisen och allting såg fint ut. Alla värden är bra, mina och bebisens, och jag mår (wait for it) bra! Jag vill äta gröna, sura äpplen, apelsiner och pasta med bacon. Mest mest frukt i massor, så jag antar att min kropp behöver C-vitamin.

 

Så går dagarna här hemma. Med en växande mage som vi är så otroligt glada över. Vi ska få träffa ännu en bebis, en liten person som ska komma och bo hos oss och förhoppningsvis bli allra bästa kompis med flickan vi redan har här hemma. En flicka som inte har någon aning om vad som händer, men som förmodligen kommer ha det fint med ett lillasyskon som hon kan leka med och retas med och ha vid sin sida hela livet.

 

Två barn. Vilken tur vi har!

 

IMG_1940

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats