Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Fantastiska mornar.

Den senaste veckan har våra mornar blivit så mycket mysigare. Jag har insett att Nate ogärna vill, i motsats till Chloe, sätta på sig kläder det första han gör på morgonen. Så numera klär jag och Chloe på oss medan Nate skriker efter mat och sen går vi ner till köket. Då har jag kvällen innan ställt iordning skålar, skedar, glad och cornflakes-burken på bordet så vi bara behöver hämta mjölk och sen är frukosten serverad (dom är båda två inne i en cornflakes-period. Nate får såklart med havremjölk). Jag har även laddat vattenkokaren och kaffebryggaren och ställt fram en mugg åt mig och städat köket kvällen innan så jag kan bara sätta mig ner och sitta tillsammans med barnen istället för att irra runt och hämta än det ena än det andra.

Sen har vi dansparty och gör iordning Chloes matsäck och sen är det dags för förskola för henne.

Idag försöker jag få ordning på tvätten medan Chloe inte är hemma. Om 5 dagar åker vi till Sverige och imorgon ska jag och Ciaran till Galway och roa oss en natt medan barnens faster kommer och tar hand om barnen. Hotell och bad och champange och god mat och allt det tillsammans med min man. Fint ska det bli.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Angelica
      Angelica

      Det var verkligen så härligt!! 🙂 vi ska faktiskt vara nästan en vecka i Borlänge/Falun (2 av mina systrar bor i Borlänge och 2 annan syster + moster i Falun. 🙂 sen Åker vi upp till Grövelsjön!

stats