Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Feber

Idag är vi verkligen tillbaka i vardagen igen. Chloe vaknade och kändes lite varm och bara en timme senare så var febern ett faktum. Sen har hon legat däckad hela dagen, hon har till och med somnat i soffan medan jag och Nate lekte med tågbanan på golvet. Eftersom Ciaran är tillbaka på jobbet så har jag försökt jonglera en sjuk unge som bara vill att jag ska sitta bredvid henne i soffan och kolla på film och en energisk tvååring som inte vill kolla på film.

Han ville mest cykla, tur vi har ett stort hus som det faktiskt går att cykla runt i när man är bara 90cm lång. Så dagen har ändå gått, jag har tvättat gardiner, bytt sängkläder och lagat middag (gjort maränger också, så himla konstig grej att göra men jag gjorde halloumi-carbonara till middag och fick massa äggvita över haha). Chloe har fått i sig två av de glassar vi gjorde härom dagen (helt genialiskt! Kokosyoghurt, frysta hallon, äpplejuice och lite vaniljessens i sådana glassformar. Genialiskt!) och en pirog. Också genialisk mat att ha i frysen. Jag ska göra en ny batch imorgon med renskav och spenat i tänkte jag! Dom jag gjorde nu var med köttfärs och ost och skinka (två olika alltså). Har ni några tips på olika fyllningar?

Till kvällsmat mixade jag en supersmoothie med allt nyttigt och vitaminrikt vi hade hemma. Jag har inte tid att bli sjuk nu! Eller lust för den delen. Därför ska jag sova nu för att få så mycket vila som möjligt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats