Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Fettisdagen och yoga

God morgon! Ja det blev det så sent som 11 idag, för min del i alla fall. Mest för att Chloe de senaste nätterna har varit lite bökig (milt sagt) på nätterna och liksom inte kommit till ro. Hon somnar okej men sen är det två gånger per natt som hon är halv-vaken och snurrar runt och gråter och gnäller i upp till en timme innan hon kommer till ro och somnar ordentligt igen. Det resulterar i att jag sen ligger vaken och inte kan somna om. Så imorse fick hon gå upp med sin far medan jag sov en timme till.

 

Sen hade jag gjort granola igår och bakat morotsbröd så frukosten blev ljuvlig och nu har Ciaran och Chloe försvunnit ut på sin dagliga promenad (det är härligt när han är hemma) så jag ska dricka upp mitt kaffe och passa på att göra lite yoga innan dom kommer tillbaka. Sen ska jag försöka baka både mer bröd men framförallt semlor och börja packa ännu en låda inför flytten. En har vi redan packat och den står färdig att köras bort nästa vecka. Nu ska jag börja slå in prydnadssaker och skålar och vaser och sådant krimskrams som vi ändå inte behöver använda de närmaste veckorna.

 

Trevlig semmel-dag (eller pancake-tuesday som det heter här)!

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats