FIFA world cup och packande | Sápmi - Sverige - Irland
Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Annons

FIFA world cup och packande

Matchdag! Vi var såklart tvungna att ta paus i packningen mitt på dagen och kolla på Sverige-Korea, jag och svensk-barnen.

Chloe tröttnade snabbt och det var härligt att se min annars så vilda dotter sitta stilla och måla i en målarbok en stund! Det kan ha att göra med att hon var vaken i tre timmar inatt, vem vet.

Sen har resten av dagen förlöpt som jag trodde. Packande och städande och kaos helt enkelt, ren och skär kaos. Men nu sover barnen, väskorna är mer eller mindre packade och jag känner mig rätt så redo för morgondagen. Vi behöver inte åka förrän efter lunch, och vi har gott om tid och tänkte äta middag på Ikea innan vi åker till flygplatsen. Vår flight är kl 20.00 så vi kommer sent till Sverige, men det var det bästa alternativet helt enkelt. Vi har dock sån tur att vi blir hämtade på Arlanda av min, jag vill säga svåger men det är han egentligen inte (det är min kusins man). Sen ska vi vara ett dygn hos dom i Vallentuna innan vi drar vidare norrut. Midsommar ska vi spendera i skogarna i Orsa, mer svenskt kan det inte bli! Sen ska vi hela vägen hem till Grövelsjön och döpa vår son.

Nu vet ni vår plan för den första semesterveckan – utifall vi inte hörs! Vi får se om jag får tid till att blogga helt enkelt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats