Finns det något gulligare än barnskor? | Sápmi - Sverige - Irland
Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Annons

Finns det något gulligare än barnskor?

Igår åkte vi till köpcentret i Limerick. Barnen växer så det knakar och om en vecka åker vi till Sverige. Chloe behövde ett par bra gympaskor och en kofta. Nate ska döpas och behöver små shorts och ett par byxor som passar till gaptan. Så vi åkte dit hela familjen, provade ut ett par gråa träningsskor som Chloe först ville byta ut mot ett par rosa foppatofflor. Efter lite pratande om skogarna och renarna som måste matas hemma hos aajja så gick hon nöjt ut ur skoaffären med nya Nikes på fötterna. Owee åka aajja. Åka mommo.

Idag har vi promenerat. Varit på posten, beställt svenska kronor, ätit lunch i trädgården. Jag har skrivit en lista på vad jag ska ha för kläder med mig till Sverige, snart är det barnens tur. Bredvid ligger listan på vilka som kommer på dopet, vad vi ska bjuda på för mat, vilka psalmer vi ska ha. Jag bokar tågbiljetter, smsar om en bilstol till Nate, dricker flera koppar kaffe.

Snart åker vi på semester. Till myggen och larverna och min underbara familj. Till Onni där Chloe ska studsa studsmatta. Vi längtar.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats