Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Fix och don

Idag tog jag tag i något som jag borde ha gjort för länge sen. Förutom att klä om alla stolar  (det blev så bra) så har jag rensat i garderoben. Jag tror att det är den nalkande våren, och det faktum att jag inte kommer i 2/3 av min garderob, som gav mig en push i rätt riktning. Så idag har jag plockat bort allt som är för litet, och dammat ur hela garderoben. Den är nu alldeles fin och den ser faktiskt inte så tom ut som jag trodde! Vilket verkligen betyder att jag tydligen har tillräckligt med kläder som det är..

Så garderoben är fin, och matrummet likaså. Sakta men säkert börjar saker och ting att falla på plats. På söndag ska vi till Mothercare och handla det mesta inför kottens ankomst. Eller i alla fall sånt som grejer till skötbordet och sängkläder. Vi är nämligen inbjudna på medlemsdag och får 10% på allt vi köper, det gör rätt mycket och jag ska försöka få ihop en lista på sådant vi “måste” ha så det blir så billigt som möjligt. Annars är jag rätt lugn, så länge vi har lite kläder, en vagn och en bilstol så kan man köpa allt annat eftersom. Men det är lika bra att passa på när vi får 10% på hela utbudet på barnbutiken!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats