Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Flygresan och Sverige

God morgon från Sverige!

det har gått några dagar nu men jag har inte tagit mig tid att säga hej. Just nu leker barnen relativt bra och Marika sover så jag passar på att skriva lite. Resan hit gick bra, Chloe fick feber på flyget och jag fick släpa av henne men det gick ju det också. Nate tryckte fem korvar och sen kom Marika och hämtade oss.

Sen dess har vi lekt i snön, varit och fikat, shoppat och hälsat på hos min gymnasiekompis som har barn i samma ålder som mina. Fint, att ha vänner kvar som vi kan hälsa på och ha det roligt hos.

Idag ska vi till Falun. Jag ska klippa mig och sen ska vi äta middag hos min moster med halva Renhuvudsfamiljen. Vi har det bra!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats