Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Födelsedagen

Det har varit en skön dag. Lång lunch, paketöppning (av oss fick han ett halsband med tennbroderier på till sin älskade hund) och efter det en promenad där båda barnen somnade. När vi kom hem hade vi fått hem kläder från HM så nu är barnen kittade ett tag i alla fall. Dom växer ju så det knakar så kanske räcker kläderna en vecka med lite tur!

Till middag blev det renentrecote med sötpotatispommes, rätt gott ändå trots att jag saknar sås i mitt liv. Men det går bättre än jag trodde från början, och Nate ser så himla fin ut i huden så det är värt varenda dag utan sås (och choklad och glass och ost). Nu är han fin i hyn men alltså dom där tänderna gör inte hans liv särskilt enkelt, han vill bli buren prick hela tiden. Som tur är så har vi en bra bärsele och så luktar han jättegott på huvudet. Det enda som känns jobbigt är att det är svårt att få tid till mitt stora barn när jag har ett lite mindre barn fastlåst på magen.

DSC_0250

Tur då att vi har världens finaste pappa i vår familj.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Aurora

    Hej. Har du testat bärnstenshalsband till Nate? Jag tycker att det hjälper mycket mot tandsprickning. Min dotter som är i Chloes ålder hade hemska nätter pga tandsprickning när hon var yngre och de blev bättre när hon fick halsbandet. ☺

stats