Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Första aprilskämt.

Jag gillar inte första april. Jag ogillar skämt och sällan är det roligt att bli “prankad”. Men så tycker jag inte om sådana program heller. Jo, ett skämt jag såg idag vad kul! Ett gammalt barnvaktsbarn (sen när är de barnen jag brukade ta hand om stora!?!) skämtade om att hon fått en spricka k foten på skidsemestern. Jag trodde verkligen på det! Det var ändå harmlöst och kul.

Gillar ni första april?

Nu är jag dödens trött. Skriver detta stående i hallen utanför sovrummen. Hoppas att barnen sover inatt. Men Nate har börjat gallskrika om jag ens försöker ge honom nappen istället för boob och jag pallar inte gallskrik just nu för då vaknar Chloe och vi vill sova. Så jag grinar lite i natten och ammar hela tiden men på morgonen har jag glömt allt efter första koppen kaffe och sen äter han bra hela dagen och är alldeles gullig och söt och så himla älskvärd att jag blir gråtit igen.

Stora lilla pojken min. Sluta väx nu tack! Den här paniken över att han blir stor så snabbt hade jag inte med Chloe. Han är min bebis ju! Någon som känner igen sig?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats