Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Första dagen själv.

Nu ligger jag och lyssnar på ljudbok i sängen. Hörlurarna överröstar nästan det white noise som spelas för barnens skull. Dom sover, barnen, och jag har precis tagit Chloe på toa och bytt hennes blöja. I sömnen, så kanske hon slipper vakna efter midnatt pga kissnödig och full blöja. Ja, jag provar allt just nu – vi SKA få bukt med det här nu!

Ciaran har åkt till Prag på svensexa och jag är ensam med barnen tills på söndag. Tre nätter. Idag åt vi McDonalds till lunch och hängde i leksaksaffären. Köpte duplo och ett pussel och åkte hem och hängde tvätt och byggde torn. Lagade mat under kaos men innan jag visste ordet av låg Chloe i sängen och jag satt i soffan med en skrattande bebis och botade huvudvärken med glass (det måste få ett slut snart. Glassen. Men det är ju så gott…). Nu ska jag sova och ladda inför morgondagen. Vi får se vad vi hittar på men jag hoppas innerligt på fint väder så vi kan åka till någon lekplats och spendera iaf halva dagen utomhus.

Också var jag nöjd över att jag nu knäckt koden för att knyta bärsjalen perfekt. Så det inte blir tungt alls att bära, och smidigt att hantera alla barn samtidigt! Alltid nåt att vara glad för.

 

Processed with VSCO with fs1 preset

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats