Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Första November

Det är verkligen härligt att vara utomhus just nu. Solen skiner och det är inte speciellt kallt alls. Vi bor i hus och kan bara dra på Chloe en overall och kliva rakt ut på gräsmattan. Än så länge bryr hon sig inte om hon är utanför vårt hus eller på en lekplats, vilket är skönt. Det är härligt att kunna vara ute på ett så enkelt sätt. Det behövs inte packas väskor och planera för att kunna gå ut, och det gillar jag.

 

Jag passade på att ta lite kort med min kamera. Det är svårt när den inte är helt hundra, och jag tror att det behövs ett nytt batteri för det jag har nu laddar ur på en gång. Kan det vara så enkelt att även objektivet blir bättre med ett nytt batteri? Eller är det kört och jag måste köpa ett nytt objektiv också? Jag ska fundera på det, är det så kommer jag förmodligen köpa en kompaktkamera istället. Jag vill ju egentligen ha en kamera som är lätt att ta med i handväskan. Inte som min som väger mer än Chloe, då tar jag ändå inte med den och det är helt ovärt.

 

I alla fall fick jag några bilder och Malin tipsade om ett redigeringsprogram som var exakt det jag var ute efter! Tack!

 

DSC_0138REDDSC_0153REDDSC_0142RED Red1

 

Helt okej för att vara en dålig kamera (läs; fotograf) och första gången väl! Jag gillar att kunna ta lite finare bilder än mobilbilder helt enkelt. Vi får se hur länge det håller i sig!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats