Första torsdagen i Mars (men inte är det den tredje för det!) | Sápmi - Sverige - Irland
Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Annons

Första torsdagen i Mars (men inte är det den tredje för det!)

IMG_2676

 

Jag hade tänkt att i lugn och ro ligga kvar på soffan helt uppbullad med kuddar och blogga på ipaden (som har ett ordentligt tangentbord) innan jag gick och la mig men det tyckte såklart inte min dotter. Så nu ligger jag i sängen och smygbloggar i mörkret medan jag har hennes hand invirad i mitt hår istället. Det går ju också bra.

I alla fall har vi haft en bra dag som började en aning fel dock. Jag vaknade kl 4.00 och kunde inte somna om och strax därefter började Chloe snurra runt och vid 5.30 insåg jag att hon var klarvaken och redo att kliva upp. Vi låg och viskade lite med varandra innan vi väckte Ciaran som skulle åka till jobbet och sen åt vi frukost i soffan framför barn-tv. Vid 9.00 somnade både jag och Chloe om och sov till 11.00 och sen var dagen liksom lite upp och ner. Men vi var åtminstone utvilade vid det laget och efter en snabb lunch (jag äter enbart pasta och bacon till lunch sen jag blev gravid. Alltså uteslutande) smsade vi våra vänner Michelle och Max och frågade om dom ville ses och ta en fika på stan. Sagt och gjort, ut i ösregnet och in för att dricka kaffe (jag) och smyga på stora flickor och försöka få leka med dom (Chloe) tillsammans med Michelle och hennes pojke Max. Efter det köpte vi nya skor till Chloe som hon sen vägrade att ta av sig på hela dagen, och gick sen hem och lagade kött och potatis och en UNDERBAR svampsås som vi alla slogs om för att få sista slurken av. När Chloe somnat kollade jag och Ciaran på ett avsnitt av Homeland (det allra första. Vi gillade det båda två! Succé!) och här ligger jag nu. Jag hade tänkt läsa men det får bli ljudbok istället.

 

Som sagt. Det går ju bra det med.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats