Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Fredag och lite tankar

Det är fredag och jag jobbar hårt för att få til fredagsfeeling trots föräldraledighet. Igår hann jag städa klart hela huset (typ) så idag var det mest mys som stod på schemat. Annars brukar fredagar vara städ-dagen så att jag kan köpa blommor och ha det fint hela helgen (eller tills Chloe vaknar igen). Men idag har vi alltså kunnat mysa, läsa böcker i soffan, baka bröd och sen åkte jag och lillpigan och handlade mat inför helgen och såklart: blommor! Vi gav dom till mannen i huset, som har ett dåligt ben men lyckas liva upp familjen i alla fall. Sen lagade jag middag och när lillpigan somnat (i sin säng) åkte jag ocj köpte choklad och bänkade mig framför tvn med min man. Chokladen smakade alldeles för sött, jag har nämligen socker-bantat en vecka och tänkte unna mig en bit choklad till fredagsmyset idag. Det blev inte många bitar och nu sitter jag och äter på ett hembakt bröd istället. Snabbt går det, att vänja sig av med sockret. De första dagarna var skitjobbiga och jag skakade nästan, som en narkoman som tände av. Men nu mår jag så mycket bättre, det äe nästan så att maten smakar bättre till och med! Jag försöker alltså inte gå ned i vikt eller nåt annat, jag vill bara må bra och ha ett sunt förhållande till godis och kakor. Och utan socker vaknar jag piggare och orkar mer – så enkelt är det. 
Nu ska vi kolla på I am Legend och sen ska jag läsa på boken vi kämpar med i vår bokklubb. Shantaram. Den är faktiskt riktigt bra (men nästan 1000 sidor lång). 
Trevlig helg!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats