Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Fredag och nybakat.

Fredag och jag försöker göra som förra veckan och mysa till det lite extra så här på fredagskvällen. Nate ligger däckad i babynestet efter sina vaccin-sprutor och jag och Chloe kollar på Trolls och äter bananpannkaka och dricker smoothie. Det fick bli dagens middag helt enkelt. Ciaran började jobba klockan 17.00 så det är bara jag och barnen hemma den här veckan också. Jag kanske kommer ångra att jag låter Nate sova så länge nu på kvällen, men han håller både på att få tänder och har vaccinerat sig så jag tycker han kan få sova när han väl somnat. Chloe ska få vara uppe en stund till sen är det läggdags och jag hoppas att jag ska få till en stund på yogamattan innan nattens pass sätter igång.

Idag har jag och Chloe bakat bröd. Det blev morotsbröd från det här receptet den här gången. Det blev så gott! Äntligen fick jag till det med torrjästen så det bäste ordentligt och blev alldeles fluffigt och hur gott son helst. Till och med Chloe åt en skiva, hon som vanligtvis inte är så förtjust i bröd (konstiga unge).

BF65B47F-3BB1-46AD-B202-DE251BE1E032

Så gott bröd!

DE16A0AE-CECA-48AC-B044-37CD7F61FCDA

Jag åt vegansk ost till, också gott faktiskt!

Nu vaknade såklart Nate så jag får berätta om vårt nya vagnköp i ett annat inlägg.

Trevlig fredag! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats