Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Fredagskväll och lite tankar

Det är så otroligt skönt att jag och Chloe kan bo en vecka i mina föräldrars lägenhet här i Storsätern. Den är inte uthyrd förrän på onsdag så vi har flyttat in tills dess. Vi har fått tillbaka rutinerna och på kvällarna hinner jag bröllopsfixa. Idag har jag bakat en tårta (så god och fin! En sån blir det förmodligen till bröllopet), spraymålat 7 flaskor och nu sitter jag och lyssnar på kärlekssånger och skriver beskrivningar av gästerna. Jag har skjutit upp det i oändligheten men nu börjar det bannimej dra ihop sig så det går inte att skjuta upp fler saker nu! 
Annars går dagarna åt till att vara här och nu. Att rycka till så fort telefonen ringer och fundera på hur livet är. Jag är lite ledsen i hela kroppen att min fästman inte är här hos mig, men jag vet att jag klarar det ändå. Livet. 
Fast det fina är att jag inte vill, eller behöver, klara mig själv. Han är ju där, min blivande man. 

Som fick en blåtira efter svensexan som min bror och svåger ordnade för honom. Ni kan ju tänka er vad jag tänkte när han kom ner efter 24h på ett fjäll med världens blåtira.. Haha! 


Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats