Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

G l a d P å s k !

Glad påsk på er! Äntligen är vi ute på andra sidan sjukdomarna och kan njuta lite av sista dagen såhär i påskfirandet. Vi har även röd dag imorgon här i Irland, så vi kan ju alltid stretcha ut påsken till och med imorgon också. Jag har som sagt varit sjuk men mitt i allt blev även Nate dålig och tillslut fick jag ta honom till jourläkaren här i Shannon. Som tur var så hjälpte det att få inhalera där och få utskrivet medicin i tablettform och efter en jobbig dag så sov han helt okej inatt och idag är han bara hostig och lite ansträngd i andningen. Ingenting som inte går att lösa med mediciner vi har här hemma, tack och lov.

Så efter en påskafton på vårdcentralen och med blåbärssoppa, vitt rostbröd och ris så är vi nu på banan igen. Ciaran jobbar och jag är mest tacksam att han var ledig igår så han kunde ta hand om chloe. Påskharen hittade hit både igår och idag (tack vare snälla grannar <3) och idag kunde tom jag få ner något annat än blåbärssoppa. Livet man känner i sig efter att ha varit magsjuk alltså.

 


Jordgubbar och grekisk yoghurt. Prisa gudarna så gott! 

Mackor och blåbärssoppa är grejer det. Hur lätt som helst att göra egen blåbärssoppa även – WHO knew! 

Glada barn efter att påskharen (grannen) lämnat påskägg på trappen. Så otroligt fint gjort! 

Nu sover Nate, och jag hoppas han gör det ett bra tag, och Chloe kollar på Frozen så jag passar på att ta det lugnt en stund. Djupandas och tänka på allt jag ska äta när jag vågar igen. Resten av veckan ska vi städa och tvätta och förbereda för gäster som kommer på fredag. DET är livets liv om nåt. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats