Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Gå ut och gå, inte så lätt direkt!

Idag tog vi som sagt en promenad efter lunch. Eller ja, klockan var väl närmare halv 2 innan vi fått ut alla ur dörren med rätt kläder på. Det är så sjukt svårt att ta sig nånstans med två barn (och två vuxna och en hund för den delen). På sommaren är det ju ingen konst men nu ska alla få på sig kläderna ungefär samtidigt och alla (läs Nate) ska vara bytt på och helst mätt och lite trött när man stoppar ner han i vagnen. Då ska alltså Chloe också vara färdigklädd och kissad och redo att gå men så står man själv i strumplästen och får slänga på sig nån jacka och två olika vantar för att komma ut innan Chloe hunnit springa nerför gatan och Nate skrikit lungan av sig. Som tur är så har vi en inhägnad trädgård vi kan slänga ut Chloe i när hon är påklädd (bara vi inte dröjer för länge) och Nate är oftast rätt nöjd i vagnen (eller blir så fort den börjar röra på sig). Men det är ett väldigt projekt, det är inte direkt som i somras när jag slängde på Chloe ett par sandaler och själv bara klev utanför dörren (ibland i tofflorna till och med). Nej den tiden är förbi nu, och jag är återigen glad att vi bor i hus så att vi bara kan gå utanför dörren och slipper trapphus och hissar för att ta oss ut i friska luften.

På vägen till lekplatsen hittade jag lite kvistar som jag tänkte stoppa i adventsstaken tillsammans med lite röda fejk-bär. Dumt nog så har jag ännu inte lokaliserat var adventsstaken är men jag hoppas den hinner komma fram tills på söndag iaf!

F92B1A90-644D-4BB9-8528-15F79BD59F90

Men jul-lådan är nedplockad och redo att tömmas i helgen när det blir första advent! Chloes julkalender ska jag fixa nu ikväll har jag tänkt. Hon har fått en från Tjidtjie och Aahka! Det är en sådan paket-kalender som Aahka sydde åt mig när jag var bebis och som nu är hos oss och ska bli fylld med paket som Tjidtjie och Aahka har fixat. Så himla fint (och SÅ SKÖNT för den här tjidtjien att slippa fixa med det. Det hade nog inte blivit någon kalender i sådana fall). Får era barn någon julkalender i år?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Madeleine

  Vilken lyx med julkalendern! Jag har tänkt länge att Kelvin skulle få en också men har fått inse att jag inte kommer att hinna/orka det. Men nästa år, då jäklar!

  1. Angelica
   Angelica

   Men eller hur! Jag hade aaaaldrig orkat göra en själv så du kan ju tänka dig att jag grinade när Tjidtjie kom med en. Haha

stats