Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Galway baby!

Igår åkte vi till Galway! Med den nya motorvägen tar det en knapp timme att köra dit så vi åkte efter lunch så Nate kunde sova i bilen. Chloe satt hela vägen och skanderade ut hur trött hon var men att somna var tydligen inte på tapeten. Lika bra det tänkte vi och parkerade på baksidan av universitetssjukhuset. Där hälsade vi på barnens farmor och Nate ropade BYE BYE MÄMA när vi efter en timmes show gick därifrån igen.

På vägen ner till stan köpte vi kaffe och bananer och smet sen in på en lekpark och lekte en timme till barnens stora lycka. Solen sken och trots blåsten och de 11 graderna var det riktigt härligt.

Sen bar det vidare in mot stan där första restaurangen var stängd (fast den var öppen…) och de kommande 4 vi gick förbi var antingen för små för en barnvagn eller inte barnanpassade alls. Tillslut gick vi in på mc Donalds och jag tror aldrig jag har haft en så trevlig middag på donken alltså. Barnen var nöjda och åt pommes och Nuggets och lekte med leksakerna och trots att jag fick nöja mig med pommes och en sallad så gick vi mätta och nöjda och framförallt: glada och fortfarande som vänner, därifrån.

Barnen höll sig vakna hela vägen hem med hjälp av Pippi Långstrump och det var också härligt eftersom vi då kunde natta dom som vanligt bara en timme senare än normalt. Det märks verkligen att vi börjar ha stora barn här hemma! Att en resa inte behöver förstöra hela mat- och sovschemat och att dom kan hålla sig vakna en timme i bilen utan problem. Så skönt!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats