Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Gårdagen i bilder.

God morgon! Ska vi titta på vad vi hade för oss igår? När barnen väl hade somnat så passade jag nämligen på att prata lite med min man, tvätta håret och sen läsa en bok samtidigt som jag drack te och åt havrekex. Så. Härligt. Att faktiskt få en kväll för sig själv.

Men innan det hade vi en dag hemma.

Nate hånglade upp Chiles docka till frukost

Sen lekte vi. Så här är det mest hela dagarna. Nate leker med något och Chloe sätter sig framför, eller på honom och tar det han leker med. Sen byts dom av och gör tvärtom ett tag. Den där bilen är förövrigt Nates favorit just nu  han klättrar upp på den och åker sen omkring på nedervåningen och ser alldeles lycklig ut. Gullmunken

Vi bakade ett bröd (utan vete, mjölk, ägg eller något annat i) som mest blev platt och såg ut som en båt.

Men det var helt-ok gott. Nate åt massor, vilket var det viktiga. Det är så svårt att få i honom mat stundtals eftersom han helst vill äta själv men inte kan äta speciellt mycket. Men det här brödet med massa mjölkfritt smör funkade fint!

Sen gick vi på promenad och resten av dagen klättrade vi (läs Nate) upp och ner på prick allt klättervänligt (och ovänligt) i huset. Han kan inte gå men att klättra upp på saker medans han håller något i handen är inga som helst problem! Helst trappan, och snabb är han! Jag hinner knappt resa på mig innan han är halvvägs upp. Vi ska få två grindar av en kompis så snart är det barnsäkert även i hallen.

Nu ska jag dricka kaffe och rulla ut yogamattan en stund. Efter lunch ska vi till ett lekland i Ennis och träffa en annan svenska med sina två barn!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jessica

    Om vi ändå hade bott i samma land, då hade vi kunnat leka och prata och dricka valfri varm dryck tillsammans och älta och diskutera. Åååååhhh!!

stats