Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

God morgon 

Inatt har Chloe legat och hostat och snurrat exakt hela natten. Lilla pigan hon kunde inte bestämma sig för om hon var varm eller kall, så hon har vridit sig hit och dit hela tiden. Ett tag var hon riktigt varm, men nu på morgonen verkar hon mest snorig. Och pigg, så det är nog mest jag som inte fått sova så mycket. 

Jag hade tänkt att vi skulle åka in till stan en sväng idag, men nu får vi se hur hon mår i eftermiddag istället. Det är ju min födelsedag imorgon och trots att jag har noll födelsedagskänsla så tänkte jag försöka göra nåt åt det i alla fall. Det är verkligen svårt att hinna med något alls just nu, och det behövs städas precis hela tiden och jag är så trött. Ciarans knä är fortfarande ömt och Chloes sömn är fortfarande inte bättre än förut så att säga att jag drar ett tungt lass just nu är en underdrift. Det är nu man ska ha en familj som kan komma och hälsa på. Leka lite med Chloe, laga en middag och plocka ur diskmaskinen. Vissa gånger är det helt enkelt lite extra jobbigt att bo så väldigt långt bort från familjen. 
Men det är så det är och jag får helt enkelt bita ihop ett tag till. Snart är Ciaran frisk igen och om bara fyra veckor kommer halva familjen hit i alla fall! 

Istället för sovstund har vi haft mysstund de senaste två dagarna. Det har underlättat nattningen men hon är inte jättesolig de sista två timmarna av dagen så det är inte värt det i längden. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats