Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

God morgon!

Nate ligger här bredvid och skrik-pratar med en gosedjursanka medan Chloe fortfarande (tack och lov) sover inne i vår säng. Hon kommer över till oss nu på natten, men somnar snabbt utan problem i sin egen säng. Just nu funkar det väldigt bra, eftersom hon på nåt sätt (kanske för att jag faktiskt satte ner foten) inte längre behöver sova  mig utan kommer in, lägger sig på sidan närmast dörren och snabbt somnar om. Sen sover hon bra fram till 6-tiden då det brukar vara dags att göra morgon. Mest eftersom Nate brukar vakna då och väcka Chloe – hon hade säkert kunnat sova längre om hon inte blev väckt. Vi får se hur det blir idag när Nate vaknade ännu tidigare och jag snabbt lyfte ut han ur vårt rum ovh in i barnens sovrum. Tur vi har ett stort hus!

 

Annars rullar dagarna på snabb och det är redan helg igen! I onsdags var vi på BVC med Nate och han växer prick som han borde. 7.28kg och 64cm lång – han är en rejäl kille! Chloe vägde 7.8 när hon var 8 månader.. HAHA. Jag tyckte väl att Chloe var en lite mindrevärde bebis än den här stabila killen jag bär på nu för tiden. Men det är skönt att slippa fundera på om han får i sig tillräckligt med mat eller om han mår bra. För det gör han. Han jollrar och äter och sover och är bara allmänt ljuvlig om dagarna. På nätterna är han lite täppt i näsan, men inatt fick han ligga på en kudde så det har gått bättre. Visst ammar han mer på nätterna än vad Chloe gjorde men han sover i alla fall och jag kan också sova samtidigt så det går fint. Han måste väl ta igen det det faltum att han inte hinner äta lika mycket på dagtid.

 

Så vi mår bra. Det börjar liksom kännas som att det ordnat upp sig i alla fall lite med sömnen för våra barn (och mig. Min man har aldrig haft problem med att sova).

Nu hör jag att Chloe är vaken, det är nog nates VÄLDIGT högljudda joller som väckt henne. Då får jag berätta om Chloe astma-medicin nästa gång!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats