god morgon! | Sápmi - Sverige - Irland
Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Annons

god morgon!

Jag sitter och dricker kaffe och kollar på Chloe som gungar gunghäst så högt att jag blir alldeles nervös. Hon har fått en hel hög med nya leksaker så jag tänkte försöka röja undan lite idag. Sen ska granen ner och alla julsaker bort, och så måste vi packa upp väskorna och tvätta och så måste vi handla. Just nu kokar jag soppa på spik, men jag blir alltid lika imponerad av hur mycket mat vi egentligen har hemma när vi ”inte har någon mat hemma”. Men nu är det oundvikligt, vi måste handla. Det är bara lite jobbigt när Ciaran jobbar och har bilen och jag måste gå till affären med hela barnaskaran och sen försöka trycka ner maten under den redan fullpackade vagnen.

I regnet.

Kanske äter vi det som finns hemma idag också och handlar imorgon. Bara jag bakar lite bröd så ska vi nog klara oss. Har ni något roligt bröd-tips? Det finns ju inte färsk jäst här så jag måste använda torrjäst vilket inte har funkat så bra. Men i julas sa Aahka att om man använder torrjäst måste vattnet/mjölken man blandar med vara varmare!

Det är väl typiskt. Tusen saker att göra och jag väljer att baka bröd. Men nog är det roligare än att städa och tvätta ändå, och äta måste vi ju! Och jag vill gärna prova den nya brödformen jag fick av min svägerska i julklapp! Den är i silikon och man kan blanda hela degen i den för att sedan liksom vika ihop den och stoppa rött in i ugnen! Jag ska visa er sedan. Nu ska jag dricka upp kaffet och sätta igång dagen medan Nate fortfarande sover och Chloe bygger torn.

EAFD8730-AAFE-4FBD-8626-2729D658F3ED

Det är så skönt med ett lekrum! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats