God morgon från sängen | Sápmi - Sverige - Irland
Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Annons

God morgon från sängen

God morgon! Det var längesen jag tog mig tid att skriva ett inlägg live direkt på morgonen! Nate har varit vaken sen 6.30 och leker här bredvid mig (smidigt att kunna ge han frukost i sängen när man inte orkar gå upp och lega mat hehe) medan Chloe, som tydligen varit uppe inatt, fortfarande sover. Pust. När man tror att vi har kommit på nåt och hon sover hela nätterna så är hon vaken i timmar plötsligt och vi är tillbaka på ruta ett. Men jag antar att det är så det är att ha barn. Dom är ju inga maskiner och får väl också, som jag, ha mindre bra dagar och nätter. Men jo, det sticker lite i ögonen när andras barn sover 19.00-07.00 varje natt..

Nog om det! Planen för idag är att vara ute! Det ska nämligen bli sol och värme idag så jag ska tvätta massor (skönt att kunna hänga det utomhus) och bara vara i solen med ungarna. Ciaran jobbar igen efter en vecka hemma så jag är ensam med barnen hela dagen. Tråkigt efter en vecka med massor av sällskap, men det känns ändå okej. Solen, vilken humörhöjare alltså!

Och den här godingen som snart är 10 månader! Åh, det ska vi också göra idag – ta månadskort innan han inte är 9 månader längre! Haha.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats