Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Godnatt lilla fröken Renhuvud

Klockan är 18.47 och Chloe sover! I sin säng! Nattning gick hur smidigt som helst, trots två avbrott för toabesök. Hon klagade till två gånger men nöjde sig sedan med att få en kram och en puss av mig och onne-vielle och sen låg hon där, i sin säng alldeles gullig och stor. Medan jag satt på en stol bredvid och försökte få Vielle att vara så tyst som möjligt. Sen somnade hon, fin-ungen. Så nu hoppas vi på en bra natt också, men just nu är jag bara så glad att nattningarna funkar. Efter 2.5 år av bråk och krångel verkar vi snart vara i hamn! Jag vet att en del av er bara vill ropa ”hallå varför har ni inte bara gjort det här tidigare då om det varit så jobbigt” men vet ni vi har inte varit redo förrän nu. Varken jag eller Chloe. Men nu är vi det och allting känns bra den här gången!

 

Så, jag ska ladda inför ännu en natt (Ciaran jobbar 21-07) med en bit brownie och några avsnitt av ”Call the Midwife”. Så jäkla fin serie.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Izabella

    Jag kollar också på den serien just nu, himla mysig men stundtals lite kobbignmed bebisar som dör och barn som far illa. Vi har det väldigt bra ändå. Ha en fin fredag – bamsekram!

stats