Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Greg & Aimees Wedding.

Vilken fantastisk dag vi hade igår! Ciarans syster kom hem till oss vid 12.00 och strax innan 14.00 åkte hon och barnen till Chloes första kompis-kalas medan jag och min man åkte till kyrkan för att vara med på vigseln mellan Greg och Aimee. Jag var lite orolig över att lämna min son, men så fort vi kom till kyrkan fick jag annat att tänka på och jag kunde verkligen slappna av under vigseln – som var väldigt fin!

Efter vigseln åkte vi till andra sidan stan till hotellet där middagen skulle hållas. Jag och Ciaran skulle alltså sova kvar så vi checkade in och gick sen ner och drack champange och åt snittar.

Tur att det var goda snittar (min favvo var kexen med getost och ris-bollarna) för det tog lång tid innan vi fick mat sen. Jag vet ju hur lätt det är att allting drar ut på tiden, och eftersom jag var mätt på snittar och hade fått rapport hemifrån att barnen hade somnat som små ljus kunde jag slappna av och skratts högt med de vi hade till bordet. Jag kände alla utom 2 och vi hade riktigt roligt under kvällen. Irländare är verkligen helt galna, jag älskar det.

Getost igen till förrätt, till min stora lycka. En champange-sorbet mellan rätterna, kött till varmrätt och tre små-desserter (där jag snodde min bordsherres chokladfondant) och sen var vi väldigt mätta. Roligt här i Irland är att man i början av middagen får välja mellan 2 alternativ vad man vill ha för mat. Tex getostbruschetta eller black pudding till förrätt och fisk eller kött till varmrätt.

Sen dansade vi halva natten och sov som stockar i riktigt sköna sängar andra halvan. En fantastisk dag som gav mig så mycket energi. Thank you mr & mrs Keane (ja brudparet har samma efternamn som oss haha). En fantastisk dag!

Och hur det gick för barnen kan vi ta imorgon. Nu måste jag sova.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats