Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Han är så sjuk

Jag trodde faktiskt att vi var på bättringsvägen igår, men där hade jag fel. Idag efter lunch slog det till ordentligt för lillebror och han är nu total-däckad. Hans förkylningsastma har kommit tillbaka och jag är glad att vi fick medicin med oss från Sverige i somras. Den hjälper, och utan den hade vi nog varit tvungna att åka in till sjukhuset igen..

Så idag har vi bara överlevt dagen och nu “sover” barnen. Sover som i att Chloe vaknar av en sån hosta att jag tror hon ska spy och Nate vaknar för att han inte får tillräckligt med luft. Jag hann äta hämtmaten Ciaran kom med och trycka i mig en chokladboll men nu sitter jag i sängen med Nate i famnen. Som tur är somnade han ordentligt nu efter en omgång med astmasprayen, men vi kan inte använda den alltför mycket heller.. jag hoppas hoppas hoppas natten blir lugn och att han är bättre imorgon. Jag orkar verkligen inte med en söndag på akuten..

Lilla unge vad du fått vara sjuk under ditt första levnadsår..

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats