Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Happy Halloween!

Glad Halloween! Eller vad man säger på svenska. Jag vet, jag vet, jag har inte bloggat på flera dagar nu och jag har massa bilder och saker att berätta. Men allt har gått i ett och eftersom det är höstlov och barnen har varit snuviga har sömnen varit lite all over the place. Ikväll är första gången som barnen somnade i normal tid och jag och min man kunde kolla på en film tillsammans och bara slappna av – och det efter att vi (jag) hade röjt i köket också!

Men vad sägs om att vi nöjer oss med att det är Halloween idag och vi har karvat en pumpa (som vi plockade själva i måndags) och gått trick or treat på vår gata. Så kanske jag kan lägga upp bilderna från sagda pumpa-plockning imorgon. Om jag hinner.

Chloe har äntligen fått vara Sky dygnet runt och in public!

Nate fick vara kanin i bärselen.

Vi gick till våra hus på gatan och Chloe samlade godis för ett helt barnkalas. Hon var så himla pepp och modig och sprang fram och knackade på grannarnas dörrar helt själv (vi stod i bakgrunden såklart) och sa Happy halloween och tackade så mycket när hon fått godis och sprang sen vidare till nästa upplysta hus. Hemma öppnade hon för alla olika utstyrslar och även om första barnen råkade ropa så högt så hon hoppade till stoppade det henne inte. Modiga modiga Chloe, jag var lite extra stolt över henne idag.

Min allra finaste pumpa! Chloe önskade sig ett spöke så då blev det så här. Mysigt med Halloween i ett land där de verkligen firar det på riktigt! Med massa barn ute på godisjakt och brasor och fyrverkerier. Mys! Nu är det nedförsbacke till min födelsedag och sen är det jul!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats