Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Härligt med helg!

Det har hunnit blivit söndag kväll och vi har haft en riktig helg den här veckan. Fredagsstädning och pynt med blommor som återföljdes av en tidig lördagsmorgon med långfrukost och sen en tur in till Limerick. Jag och Chloe mötte upp Vanessa och gick på Milk Market och strosade sen omkring och köpte lite ditt och lite datt. Ljus, ett par sandaler, ett set till Chloe på rean på Name It, lite Starbucks-fika och lite häng i solen. Sen åkte vi hem till Vanessa en stund innan vi åkte vidare hem till oss där det var street party. Vi åt grillkorv och lyssnade på musik och när Chloe hade somnat drack vi skumpa och åt bröd, olivolja och ost. Vanessa åkte hem och några vänner kom förbi och vi spelade bowling på nintendot tills det blev ny dag.

 

Idag har vi gosat massor på morgonen innan vi packade in oss i bilen och åkte till Ciarans syster och hängde med familjen i solen hela dagen. Chloe har övat på att springa på gräsmattan mellan kusinerna och jag har legat i hammocken och bara stirrat upp i solen och druckit kaffe. Det är skönt att åtminstone ha en familj relativt nära dit vi kan åka och hänga och låta Chloe springa efter sina äldre kusiner på deras stora gräsmatta ute på landet. Det gör mig glad i hjärtat, men jag längtar ännu mer efter familjen i Sverige. Småkusinerna som ska leka med Chloe i sommar och mostrarna som även dom längtar ihjäl sig. Men vet ni, om en vecka kommer Chloes aahka (mormor) hit och busar med oss! Det ska bli så roligt och vi hoppas på fint väder så vi kan göra små utflykter och kanske åka en tur till stranden till och med!

 

13453203_10153594598551821_1177340344_o

 

Imorse matchade vi med gråa leggins och körde morgonyoga efter frukosten. Alltså dagarna med den här lilla tjejen blir bara roligare och roligare! Hon är det bästa som finns.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats