Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Hej från…..

HUSVAGNEN! Äntligen har vi gjort iordning och parkerat husvagnen som vi ska få låna och bo i den här sommaren. Det känns så otroligt skönt att få ha sitt eget ställe där vi kan sova och packa upp kläder och allt annat vi äger och har.

Vi har alltså fått låna min mormors husvagn och har nu parkerat den hemma på mig pappas gård i Storsätern (Idre/Grövelsjön för er som inte vet var Storsätern är). Så de kommande 2.5 veckorna kommer vi befinna oss just här, sen åker vi en vecka till Stockholm och sen tillbaka igen. Jag är så otroligt tacksam över att vi fått låna husvagnen och därmed kan packa upp våra resväskor. Det är nämligen det jobbigaste med att bo hos andra – att tvingas leva i en resväska.

Så nu är vi installerade och idag har vi bara haft semester! Varit ute, hoppat studsmatta, ätit korv och bröd till lunch, struntat i att diska och lekt istället, promenerat lååångsamt till butiken. Lekt och gosat och snart snart snart kommer jag nog känna att det är semester på riktigt även för mig. Att bara ha en liten husvagn att städa tex, eller att inte vara tvungen att plocka i och ur diskmaskinen två gånger per dag.

Vi har också byggt en koja idag. Jösses vad mycket vi hann med idag! Imorgon ska vi åka till njupeskär och träffa kronprinsessan! Jodå, det händer grejer här i urskogen också minnsan.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats