Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Hej.

Jag har precis gjort en halvtimmes yoga (med Adrien på Youtube) och jag känner mig sådär lugn och mjuk i hela kroppen, mest i hjärnan. Jag har haft några stressiga veckor – nej månader, och börjar äntligen känna mig lite lugnare. Julen är över, även nyår som inte blev den trerätters och skumpan som jag hade planerat pga magsjuka, och jag kan äntligen börja se framåt och slappna av en aning. Jag och Chloe har hittat tillbaka till våra rutiner om dagarna. Vi vaknar och äter frukost och leker och äter lunch och sover och cyklar och leker utomhus och lagar middag och kollar på tv och äter kvällsmat och läser böcker och sover. Ciaran har börjat jobba igen och kan gå, vilket underlättar ALLT såklart. Jag är inte längre ensamstående, utan har fått tillbaka den andra föräldern i vår familj. Det känns skönt och jag är så imponerad över alla ensamstående som gör detta 24-7, och inte bara i tre månader.

 

Så med det sagt ska jag nu ta min avslappnade kropp och gå och lägga mig och lyssna på den ljudboks-serie jag plöjer mig igenom så fort Chloe, eller jag, ska sova. Först ska jag släppa ut hunden, ställa disken i diskhon och se till att dörren är låst. Det är skönt att känna mig lite mer som mig själv igen.

 

och jadå, det kommer tackkort från bröllopet såklart. Vi kan ju liksom inte tacka alla ordentligt för allt våra gäster gjorde för oss. Men som sagt har det varit stressigt och jobbigt och lite gråtit emellanåt. Nu har jag lite mer energi, och kanske lite mer tid, så jag ska verkligen ta tag i det så jag slipper ha det hängande över mig. Det är en av mina nya grejer, jag gör saker så fort jag bara kan. Jag vet ju att det måste göras för eller senare, varför skjuta på framtiden det jag kan göra idag?

Herre jag kanske även har blivit vuxen det senaste året.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats