Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Hemma i nya huset, flygförseningar och förkylning.

Så var vi tillbaka hemma igen, eller hemma helt enkelt. Inte i det hem vi åkte från, utan vårt alldeles nya hem! Huset som vi nu flyttat in i och håller på att renovera och städa för fulla muggar.

Semestern var fantastisk, och tolv dagar var alldeles perfekt. Ingen hets och att det var mulet några dagar var nästan bara skönt (mest för Chloe som inte riktigt tyckte att de sista dagarnas strålande sol var jättekul). Vi badade och solade och lekte och promenerade och åt god mat och sov i en stor hög i dubbelsängen på hotellet. Chloe jagade bollar och snodde leksaker från andra barn och somnade i vagnen på dagarna så vi fick en timme för oss själva.

 

image

 

Men nu är vi som sagt hemma i Irland igen, efter en rätt skakig flygresa. Allting gick bra, men efter två timmar i luften svimmade en äldre man och det gick inte att få kontakt med honom. Så vi fick nödlanda i Portugal och få ombord sjukvårdare som sedan tog med sig mannen (som då kunde gå av själv) och hans fru av planet så vi fick lyfta och flyga vidare mot Irland. Jag är mest glad att allting gick bra, och Chloe är ett sånt resproffs att hon inte ens märkte att vi var nästan tre extra timmar på flyget.

 

Så idag ska vi fortsätta att städa och renovera. Ciaran ska måla barnens (BARNENS?!?!) sovrum och jag och Chloe försöker mest bli friska från den förkylning vi så lägligt dragit på oss.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats