Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Hörni – hon somnade!

Ikväll bestämde vi en nattningsrutin som fungerar för oss alla (förutom att Ciaran inte kan amma) och sen körde vi på den. Leka, plocka undan leksakerna, gå på toaletten – tvätta sig – sätta på pyjamas och sen gröt. Nu provar vi en annan gröt som kanske mättar lite mer sen trycker vi i henne så mycket vi bara kan. Sen borstar vi tänderna, och så sätter  vi på speldosan och ammar och gosar. Sen är tanken att hon ska ner i spjälsängen och alltså inte somna medan hon ammar. Ikväll – FUNKADE DET! Jag la ner henne i spjälsängen och satte mig bredvid och strök henne över kinden och över hennes öra, och första chocken kom när hon låg kvar och bara var nöjd. Andra chocken kom när HON FREAKING SOMNADE i sin säng! Jag har inte varit så lycklig sen hon föddes! Jag kände mig som en super-tjidtjie och det var så skönt att hon somnade alldeles fridfullt utan skrik och bråk och tårar.

Jag vet att det kanske var enda kvällen det fungerade men det skiter jag i för hon somnade som en liten ängel helt själv (nåja) i sin egen säng. Jag har firat med B&J – det var halva priset på glass idag.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats