Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Hörntand och uttråkade barn.

Chloe är tillbaka på föris och jag och Nate påtar på här hemma. Jag tror han håller på att få en hörntand, därav det otroligt ilskna humöret, bitande på nappen, dreglet och de röda kinderna.. så mest är vi hemma och myser runt medan Chloe är och leker med sina kompisar.

Efter lunch och sovstund (för Nate) har vi övat på att leka själva. Eller, jag har tvingat barnen att komma på och leka något utan min hjälp. Nate är det egentligen ingen fara med, men Chloe är rätt hopplös eftersom hon är van vid att jag sätter igång henne. Det tog en timme men plötsligt ritade hon kartor och sprang omkring i huset med sin hoprullade pappersbit och letade skatter. Det var värt allt gnäll och tjat och bråk och skrik att få se henne uppslukad av en lek hon hade kommit på helt själv.

Så vad gjorde jag medan barnen hade tråkigt? Jag förvandlade detta:

Till detta:

Det var fint i ungefär 2 minuter innan det låg papper och böcker över halvs golvet igen. Ibland känns det som att det inte är någon mening med att städa innan barnen har flyttat hemifrån..

Men trots att det är skönt att ha ett städat hem inför helgen så är det något mysigt med den där översta bilden, håller ni inte med? Det syns att det lever människor där. Med kläder och leksaker och dom där små personerna som sitter och målar vid bordet. Mitt hem, stökigt eller inte så älskar jag det.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats