Höstdeppen är här. | Sápmi - Sverige - Irland
Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Annons

Höstdeppen är här.

Jag är inne i en liten nedåt period just nu. Det är inte så allvarligt som det låter, jag är egentligen bara trött (så istället för att ligga i sängen och skriva det här på mobilen borde jag försöka sova) men det tar över hela min vardag just nu. I söndags tvingade vi iväg oss på utflykt, vilket var precis vad vi behövde. Någon konstig leksaks-utställning (tänk er big bang Theory fast sämre), god asiatisk lunch och en sväng i en lekpark och det kändes lättare att andas på kvällen. Idag har det varit tvärtemot och jag är trött och ofta går jag bara omkring och väntar på att det ska bli kväll så barnen somnar och jag får gå och lägga mig.

Det håller inte, så jag ska ta tag i det. Återuppta yogan igen, planera måltiderna bättre, rensa bland saker och kläder som bara ligger och tar energi. Köpa en bh som sitter skönt (vet ni hur mycket energi en dålig bh kan ta eller!) och på onsdag ska jag klippa av håret.

Vi tar nya tag imorgon. Nu ska jag lyssna på meditationsmusik och andas i en fyrkant innan Nate vaknar till och vill hålla mig sällskap i min säng. Vi säger så för idag.

Jag handlade iaf idag, det känns skönt att ha fyllt kylskåpet. Det enda dumma är att den kommer behövas fyllas på igen om ca 2-3 dagar. Det går mycket mat när hela familjen är hemma hela dagarna!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Emeli

    Åh, stor igenkänningsfaktor, kunde varit jag som skrev detta! Känner verkligen igen mig i tröttheten, att gå en dag och bara vänta på kvällen (stackars barn 🙈), behovet att rensa… du är inte ensam! 😊

  2. Emeli

    Åh, så stor igenkänningsfaktor på allt! Hade kunnat vara jag som skrev detta ☺ Tröttheten, att bara vänta hela dagen på att det ska bli kväll och lite lugnt, behovet av att rensa/organisera/styra upp – du är inte ensam 😊 Heja heja!

  3. Jessica

    Jag känner sååå igen det där med BHn. Hatar’t. Pepppepp, upp med hakan, det blir säkert bättre snart. Unna dig något gott/fint/härligt att läsa vet jag!

Annons
stats