Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Intensiv morgon och packning

He-rre-gud så jag har flängt runt idag. Tur att Chloe vill kliva upp klockan 6 så jag fick massa tid till allt som skulle göras! Innan klockan var 9 hade jag utfodrat två människor och en hund, varit på promenad, tvättat och hängt två maskiner tvätt och allt detta med en ettåring i hasorna. Jag är så glad att jag gick och la mig i god tid igår så jag var pigg imorse. Hela eftermiddagen har gått åt till att röja och packa och försöka underhålla Chloe (som varit världens finaste unge och bara gått omkring och lyft på saker och pratat med oss). Nu har vi även hunnit med att grilla och äta och Chloe var så trött så hon somnade i min famn medan jag ammade henne, det händer typ aldrig nu för tiden!

 
I alla fall ska jag försöka packa klart nu när hon sover. Det är SVÅRT att få tid till att packa när man har en liten unge som mest vill riva ut det jag packat. Men jag får väl skylla mig själv som väntat tills nu. Oh well, tur jag är Queen of packning och vet att så länge passen, plånbok, mobil och barnet är med så löser sig allt.

Imorgon flyger vi hem till Sverige!

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats