Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Jackan är helt underbar!

– Inlägget är ett samarbete med Poccipocci.se –

Jag skrev ju förut att vi har fått hem lite kläder från Poccipocci.se, och nu har vi hunnit prova jackan i några dagar och jag älskar den! Den är perfekt för vädret vi har nu, inte mitt på dagen men på morgonpromenaden och på kvällen är den perfekt. Chloe gillar den verkligen också. Jag ska nog beställa hem en till Nate nu innan vi åker till Sverige, men då blir det nog en röd istället. Eller en grå, vilken tycker ni är finast?

HÄR hittar ni Chloes jacka. Hon har storlek 98-104 och den är definitivt en bra storlek för henne att växa i (hon har vanligtvis 104/110 på kläder nu för tiden. 98 funkar men är precis så jag antar att Chloe är runt 100)

Med min kod Angelica15 får ni 15% rabatt på hela köpet hos Poccipocci.se! Skynda att fynda! Jag ska klicka hem lite mer kläder själv nu när jag sett med egna ögon vilken bra kvalité dom har!

i samarbete med Poccipocci.se – 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats