Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Jag åkte till Barcelona! Pt 1

Haha! Jag var inte alls hemma i helgen! När jag bloggade sist satt jag på flygplatsen i Dublin, helt själv, och väntade på min flight till Barcelona! Jag skulle dit och överraska Madde som gifte sig förra sommaren och fyllde 30 för några veckor sedan. Jag flög från Irland, Madde från Sverige och Izabella och Jessica från Tyskland. Vi sammanstrålade på vårt lyx-hostel Casa Gracia (vilket jag verkligen rekommenderar) på torsdagkvällen och skålade för vår vänskap och gick ut i den varma natten utan man och barn.

En sån där kväll där vi inte kunde sluta prata. Vi ses inte alltför ofta men när vi väl gör det så är det inga konstigheter. Fin, kravlös vänskap.

Efter en härlig frukost på hostelets innergård hade vår reseledare Izabella bokat cyklar till oss, och vi cyklade runt i Barcelona och kände vinden i håret.

Vi hamnade tillslut på stranden! Cava, god lunch och sand mellan tårna.

Efter ett smärre missöde i form av en punktering, som cykelföretaget fixade inom en timme (bra service!) cyklade vi hemåt igen för att vila och göra oss iordning inför kvällen. Mer om det sen, nu ska jag försöka återfukta min stackars chockade kropp efter helgens bravader. Herregud så underbart vi hade det.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats