Jag åkte till Barcelona pt2 | Sápmi - Sverige - Irland
Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Annons

Jag åkte till Barcelona pt2

Nu ska vi ta oss igenom den där underbara Barcelonaresan jag var på i helgen. Den där resan som jag fortfarande lever på och som gav mig så mycket energi och som bort att jag varit en glad och pigg och påhittig och tålmodig tjidtjie de senaste dagarna. Bra skit med vänner helt enkelt.

I alla fall så gick vi ut och åt på fredagskvällen på Boca Grande. Bra service, bra mat.

Efter maten var uppäten (jag åt en fantastisk risotto med vild-duva. Fantastiskt!) blev vi flyttade till coctailbaren och VIP-avdelningen på övervåningen. Fint så. Skumpa, shots och prat prat prat. Så härligt snack med dom där tre tjejerna alltså!

Efter att Madde och Izabella varit på toa kom de tillbaka alldeles fnittriga och sa åt oss att vi skulle beställa in en flaska Cava och sen gå ner till toaletterna. Jag och Jessica stirrade på våra fnissiga vänner men gjorde som dom sa och hamnade på en nattklubb! Hur genialt! Nere i badrummet var det alltså en DJ och fullt ös!

Vi dansade länge och sen gick vi hem och hade efterfest på vårt rum. Dansade mest till missLindaBengtzing och lite NormalMissCarola.

En sån där kväll vi aldrig ville skulle ta slut, men det gjorde den och vi somnade som de trötta småbarnsmammorna vi egentligen är.

På lördagen skulle jag och Jessica åka hem, men först hade vi hela dagen tillsammans. Vi strosade i stan, åt underbart god tapas (Izabella och Jessica hade gjort fantastisk research inför resan. Ingen snabb-mat här inte! Tack gode gud för det) och shoppade massor (jag passade på när jag hade personliga shoppare med mig och inga barn).

Sen pussade jag mina vänner adjö och tog en taxi ut till flygplatsen (där jag fick sitta i 3h efter utsatt tid pga fulla irländare som vägrade lämna flyget vi skulle med, men det är en historia för sig). En sån pang-helg vi hade. Det var precis vad jag behövde. En helg med vänner som älskar mig för den jag är. där jag inte måste anstränga mig och låtsas nåt och prova att hålla ihop det. En helt perfekt helg.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats