Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Jag är ju också gravid hörni!

Dagarna rullar på så otroligt snabbt att jag knappt hinner gå på toa – än mindre skriva en enda rad om min andra graviditet! Stackars lilla barn som bökar runt som tusan och spretar allt hen kan med benen rakt upp i mina revben. Jag är i alla fall i vecka 27 nu och det går både snabbt och sakta på samma gång. Snart är det liksom bara 10 veckor kvar, men ändå hela sommaren innan bebisen är här.

Jag mår bra överlag! Lite små-skavanker här och där men inget jag egentligen kan klaga på! Jag har liksom inte riktigt tid att ens sitta ner och fundera på den här graviditeten, den liksom bara ÄR där. Min stora (mycket större än förra gången) mage som sitter lite ivägen om man ska jaga en helvild tvååring eller krama en man, men som ändå känns himla, himla fin. Snart är vi en familj på fyra, och Chloe blir storasyster. Det känns så bra och rätt och underbart.

 

8ACCE9AA-805B-4227-9D5E-41E3CDC8DE9D

 

V. 28 med Chloe och v. 27 med Onne. Här syns skillnaden mellan graviditet 1 och graviditet 2  rätt bra! Haha! Jag är som sagt en aning större den här gången!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats