Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

JAG ÄR TILLBAKA!

HEJ och godmorgon! Jag har varit tvungen att ta en ofrivillig bloggpaus medan min man varit på konsert i Berlin med två kompisar. Han var borta i 3 nätter och jag skojar inte när jag säger att jag inte vet hur jag har överlevt dessa 4 dagar. Allt gick jättebra i början, det är såklart intensivt att vara själv med två små vilda barn 24/7, men inget jag inte klarar av. På söndagen tog vi det lugnt på förmiddagen och sen åkte vi till Ennis, eller Clarecastle närmare bestämt, för att leka i en lekpark. Kul med lite omväxling och lekparken är riktigt bra där. Inhägnad och alldeles lagom för Chloe som äntligen lärde sig att åka linbanan helt själv!

På vägen hem somnade Nate och jag svängde förbi drive in på mc Donalds för enkelhetens skull och jag och Chloe hann äta innan Nate vaknade. Då fick barnen bada, eftersom dom hade sand prick överallt, och när dom var rena och gosiga köpte jag en film från Google play (Coco, så himla fin animerad film! En ny favorit här hemma) och sen fick jag ett infall som skulle göra så att hela helgen tog en helt annan vändning..

mer om det senare! Haha! Nu ska jag dricka kaffe och njuta av att min man är hemma igen.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats