Jag skriver varje dag, men kanske inte här.  | Sápmi - Sverige - Irland
Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Annons

Jag skriver varje dag, men kanske inte här. 

Jag skrev inget igår eftersom jag har köpt en anteckningsbok som jag skrev loss i istället. Jag gillar ju att skriva men med en bebis som tar all uppmärksamhet är det inte lika lätt att blogga när andan faller på, så nu har jag inhandlat en fin anteckningsbok med svalor och blommor på som jag skriver i när jag får feeling. Det är nåt jag velat göra länge, men jag har alltid gillat att blogga så andra kan läsa det mer än att bara skriva för mig själv. Nu är det dock många fler tankar som snurrar i mitt huvud, och jag vill tänka efter lite innan jag skriver ut allt i bloggen. Och tid är som sagt en bristvara just nu. 
Så jag skriver i min anteckningsbok om mina tankar om föräldraskapet först och främst. Hur jag tänkte det skulle vara, hur det är och allt Chloe lär mig. Som att bebisar inte behöver ett eget rum eller en egen säng eller ens ett eget täcke. Kanske får man ett barn som sover bäst på ens arm medan man försiktigt pussar henne i ansiktet. Då är en spjälsäng helt onödig, hur gosig och mysig den än är. 
Ikväll ska jag på bio, det ska bli så himla kul. Så kul att min hjärna har hypat biobesöket och fantiserade ihop att Sonya skulle ta med mig till LasVegas istället för bio i Limerick! Vi hann med drinkar och casino och sola vid poolen på taket till vårt hotell. Inte riktigt det som väntar ikväll men det ska ändå bli mysigt med en chokladkaka, en vän och en (förhoppningsvis) bra film!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats