Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Jennys matblogg – sån vardagsräddare! 

Jag kan inte vara den enda som har problem med att hitta på olika middagar varje dag. Luncherna lir oftast rester eller något enkelt, men middag ska vi ju ha varje dag. I slutändan blir det trist att varva mellan de 5 rätterna man alltid gör, och jag är  glad att jag hittade bloggen Jennys matblogg ! Varje dag lägger hon upp hur många recept som helst, både mat och bakning, och jag tar nästan middagstips därifrån varje dag nu för tiden. Jag sparar alltid de recept som verkar goda, och går tillbaka till dom när jag har slut på idéer. Ibland vet jag inte vad jag ska göra av det vi har hemma, som idag när vi var tvungen att äta upp köttfärsen, men jag ville inte göra köttfärssås, tacos eller köttbullar, så jag gick in på Jennys Matblogg och tryckte mig in i arkivet och “köttfärsrätter”. Sen bläddrade jag igenom recepten tills jag kom till något vi 1. Hade hemma alla ingredienser och 2. Tyckte lät gott. Idag blev det fusk-Wallenbergare med mos och sås (och broccoli). Alltså så gott! Och något jag aldrig hade provat tidigare. 

  Bildkälla och recept hittar ni här


Ett bra tips när inspirationen tryter. Bara att söka i arkivet eller klicka sig in på de olika under-rubrikerna. Kyckling, köttfärs, tårtor.. Ja, vad ni nu är ute efter! 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats