Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Julkalendern dag 2. Och förskola

Igår fick jag, i min julkalender:

Så idag ska vi baka med saffran! 

Chloe fick hårsnoddar men har redan spridit ut alla för vinden. Som tur är råkar jag veta att det finns fler paket med hårsnoddar i.. 

igår tog vi oss iväg till öppna förskolan en stund. Chloe tyckte det var kul med alla leksaker och gick och gav leksaker till olika barn. Så himla fint att sitta bredvid och se hur Chloe beter sig med andra barn. Först tänkte jag, synd att hon inte får gå i förskola, sen kom jag på att det är tur att hon inte behöver gå i förskola! Hon får vara med mig hela dagarna och träffar barn då och då. Vad kan hon få på en förskola som hon inte kan få hemma? Nej detta passar oss bra. 

Speciellt med tanke på att hon somnar kl 21.00 på kvällarna och vaknar 08.30 på morgonen. HAHA. Vilket jobb/förskola börjar kl 10.00 så vi hinner dit? Nej jag är så glad att vi kan vara hemma tillsammans länge till. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats