Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

“Kan du hämta en garja?” 

Chloe förstår en hel del saker nu, det är som att hon har blivit stor den senaste veckan och är ingen bebis längre. Idag var första gången som hon trampade iväg mot bokhyllan när jag frågade om hon ville hämta en bok (eller jag sa såklart garja, inte bok) till mig så vi kunde läsa. Hon vinglade fram till bokhyllan, grabbade tag i närmsta bok och kom tillbaka med den till mig. Alltså jag började nästan grina av stolthet! Hur tusan ska det gå när hon börjar prata, eller börjar skolan.. 
Älskade, fina, smarta lilla unge.

Som oftast vill pussa kossorna och katterna och hundarna i böckerna. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats