Kläder till barnen. | Sápmi - Sverige - Irland
Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Annons

Kläder till barnen.

Jag har haft lite ångest över att jag köpt en del nya kläder till barnen senaste tiden. Dock inte speciellt mycket, och det är kläder de verkligen behöver, men det blir snabbt mycket pengar. Jag har även tyckt att jag tvättar deras kläder hela tiden, vilket jag nu när jag inspekterat barnens garderober inser att jag gör. Dom har inte speciellt mycket kläder mina barn.

Den till vänster är Chloes garderob, och där i ligger typ 3 pyjamaser, 10 t-shirts, 10 leggings/byxor, 5 tröjor och 5 klänningar. Plus några shorts och en kjol som är för liten. Lådorna är alltså väldigt tomma..

I Nates garderob (den låga byrån vi även använt som skötbord.. nu är frågan vad vi ska göra med den nu) ligger ungefär lika många plagg, fördelat på tre lådor. De andra tre har vi blöjor och annat jox i, det krävs en rensning även där.

Så ja, de behöver faktiskt mer kläder. Båda behöver iaf 1 till pyjamas var, och Nate som går igenom minst ett ombyte / dag är i behov av fler tröjor och byxor. Chloe har snart växt ur de tröjorna hon har hon också.. Men ja det tar emot lite att köpa mer, och jag har egentligen inga problem med att jag måste tvätta en maskin varje dag – det är väl så det är just nu.

Hur är det hemma hos er? Har barnen “för” mycket kläder eller är det som hos oss att lådorna nästan ekar tomma?

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jessica

  Gud! Jag handlar kläder för typ 100 euro i månaden till dem. Elsa har gått på förskolan i snart tre veckor och fortfarande inte haft samma överdel en enda gång. Jag överdriver lite kanske, men inte mycket. Vi ärver också mängder av Grace och Ofelia. Och det är ju så kul!

  1. Angelica
   Angelica

   Men SKÖNT! Då kan jag med gott samvete kanske beställa hem någon mer tröja åt ungarna. Haha! Om inte annat så att jag slipper hets-tvätta varenda dag iaf..

Annons
stats