Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Kompis och lite shopping. 

Igår åkte jag och Chloesan in till Limerick för att möta upp Sonya som är här på besök denhär veckan! Så himla fint att se henne igen. Vi fikade och pratade och shoppade och sen åkte vi hem till oss och Sonya hem till Vanessa. Som tur är ses vi snart igen, vi ska hänga massor i veckan. Så himla tråkigt att hon har flyttat tillbaka till Sverige ju.. 
Men i alla fall så köpte jag två träningsbyxor (tre-kvart nu när det är varmt) och en klocka på Penneys och en kjol och ett par shorts på New Look. Jag har så svårt att hitta jeans som sitter bra så jag är glad över att sommarvärmen är här så jag kan ha kjolar och klänningar istället. Nu ammar jag ju bara på kvällen och morgonen också så jag måste inte längre tänka amnings-vänligt, skönt! Och lite roligare för garderoben om inte annat! 

Nya klockan. 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats