Kon Mari | Sápmi - Sverige - Irland
Angelica

Sápmi – Sverige – Irland

Annons

Kon Mari

Idag har jag mått bättre. Jag, Chloe och Aahka tog oss till och med iväg till centrum för att handla och passade på att ta en fika medan vi var ett barn kort. Det var härligt att sitta och sippa på en kaffe och kolla på Chloe som roade sig själv med de leksaker som fanns på caféet. Fina, stora ungen min. Tiden då hon var en liten kyckling som vägrade sova är långt borta nu. Snart fyller hon fyra år. Det är helt sjukt.

Hemma försökte jag vila medan barnen klättrade omkring på mig. Jag lyckades svänga ihop en så god vegetarisk lasagne och sen badade barnen och somnade snabbt. Jag gjorde ett kort “yoga for when you are sick” – pass och såg sen ett avsnitt av Tidying up with Marie Kondo på Netflix. Resten av kvällen har jag vikt kläder i små kuvert och börjat rensa bort kläder som “doesnt make me spark”. Mm, det är lätt att bli medryckt och jag tänker att i år är året där var sak ska få sin plats i vårt hem. Det känns faktiskt inte övermäktigt, vi har ändå bara bott här i 1.5 år och jag är duktig på att rensa. Men skulle vi få bort högarna som ändå samlas på köksbänken och i hallen och trappan och under vardagsrumsbordet så skulle vardagen flyta på bättre. Målbilden är att kliva upp och bara kunna vara med familjen eftersom det inte finns något att plocka undan eller städa bort.

Så jag ska declutter och rensa bland alla våra kläder. Efter dagens leverans av vår nya tvättmaskin kan vi även tvätta dom igen. Känns otroligt skönt ska ni veta.

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
Angelica

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. Angelica
      Angelica

      Jag har kollat på hennes serie på Netflix nu och fått så mycket inspiration! Hon har verkligen ett bra tänk liksom! 🙂 så skönt att rensa och sälja av emellanåt iaf! Jättebra!

Annons
stats